Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

de verzendkosten aangegeven in de bestelling zijn uitgezonderd de waddeneilanden en het buitenland. Vraag voor deze verzendingen naar het speciale tarief.

Retourzending of cancellen order

Voor retourzendingen of orders die reeds op afhaaladressen geleverd zijn kunnen wij 25% retour kosten in rekening brengen voor reeds gemaakte kosten. Wordt een order vroegtijdig gecanceled dan zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Vraag hiernaar voordat de order gecanceled wordt.

Perfecte Logistiek

In de bouw draait het om efficiëntie. U als klant in de bouw wilt uw bestelde producten zo snel mogelijk geleverd hebben. Raab Karcher regelt dit voor ons. Dit doen we door middel van ons zeer goed georganiseerde logistieke apparaat.  In onze magazijnen is ruim voldoende voorraad aanwezig om u snel van dienst te zijn. Bovendien staan onze producten veilig opgeslagen. Hierdoor kunnen we u de kwaliteit kunnen bieden die u verlangt.